“Ik werk nog niet zo lang bij Arrix. Tijdens de sollicitatieprocedure kreeg ik al een goed gevoel bij Arrix en dat is er nu nog steeds. De sollicitatiegesprekken waren uitgebreid. Het ging dan ook om een functie op de nieuwe afdeling ‘bedrijfsbureau’ en veel processen moeten nog goed vorm krijgen. We hebben de functie uitvoerig besproken en dat vond ik fijn, omdat ik zo een goed beeld kreeg van Arrix en de functie in het bijzonder. En zo konden we ontdekken of we voor elkaar de goede match waren. Ik vind het interessant en uitdagend om mee te denken en te helpen de processen vorm te geven en daar staat Arrix zeker voor open.”

‘Ik maak niet alleen een Boppeslach op het veld, maar ook in mijn werk’

– Nynke Valkema, Administratief medewerker Bedrijfsbureau –

“Het is belangrijk dat je bij een bedrijf lekker op je plek zit. En dat is wat mij betreft zeker zo. De uitgebreide sollicitatieprocedure hielp daarbij. En de collega’s blijken sociaal en behulpzaam, zodat ik me hier snel thuis ben gaan voelen. Over thuis gesproken: als het nodig is, kunnen we ook goed thuiswerken. Arrix heeft daarvoor verschillende zaken goed ingericht. Mooi dat het allemaal kan!”

“In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te kaatsen. Ook daar ga ik voor de winst en sla ik de bal het liefst over alles heen. Dat gevoel wat je krijgt als je een Boppeslach maakt, heb ik ook in mijn werk.”

Met plezier naar mijn werk.
Want werkinhoudelijk zijn we ook een match

 

Collega’s

Welke vraag ik ook heb, er is altijd wel een collega die mij wil helpen. Ik help zelf mijn collega’s ook graag. Mijn collega is de interne klant en kan voor iedere vraag bij mij terecht.

Variatie

Ik voel mij als een vis in het water als ik verschillende werkzaamheden onder handen heb. Ik regel en organiseer graag zaken voor klanten maar ook voor mijn collega’s. Geen dag is hetzelfde.

Productief

Ik wek graag hard en ben productief, waarbij kwaliteit ook mijn streven is. Daarna moet er altijd ruimte zijn voor gezelligheid met mijn collega’s,

Verbinding

Duidelijke communicatie is belangrijk voor een goede dienstverlening. Ik ben transparant, eerlijk en consistent. Feedback is voor mij een manier om mijn communicatie nog meer te verbeteren.

Ben jij de nieuwe collega van Nynke?

© 2024 Arrix · concept & realisatie: Custard on & offline communicatie