ICT & Security Consultant

HBO | 32-40 uur per week | Consultancy

 

Denk je in oplossingen in plaats van problemen en denk je altijd een stapje vooruit? Ga aan de slag als ICT Consultant en maak impact op de manier waarop bedrijven werken. Ontwikkel strategie, voer slimme verbeteringen door en zoek naar complexe intelligente oplossingen.

Jouw werkzaamheden

Pas je kennis en ervaring van Microsoft producten, virtualisatie- en storage technieken toe bij de IT omgevingen van onze klanten. Je bedenkt, implementeert en borgt oplossingen voor IT vraagstukken van jouw klanten. De ene keer is dat een simpel vraagstuk die je zo oplost, de andere keer is het een complex probleem waarvoor je in de techniek en processen duikt en de hulp van collega’s opzoekt.

Je krijgt de vrijheid om de klant te helpen met een optimale oplossing. Je denkt buiten de kaders, je ontwikkelt jezelf continu en stapt regelmatig uit je comfortzone. Hierdoor kom je tot veranderingen en verbeteringen bij klanten op het gebied van automatisering. Door jou kunnen klanten zich focussen op datgene waar ze goed in zijn. Ze maken zich geen zorgen over hun IT-omgeving.

Je werkt vanaf de pre-sale fase nauw samen met de accountmanager en bent betrokken bij het bedenken en ontwerpen van de beste ICT-oplossing voor de klant. Heeft de accountmanager samen met jou de pre-sales fase opgepakt? Dan voer je het project ook uit.

Team Infrastructuur

Bij het Team Infrastructuur zit het verbeteren en slim werken diep in het DNA geprogrammeerd. Samen met je team streef je ernaar om problemen op te lossen met de verschillende technieken en methoden uit ons portfolio. Je helpt elkaar en klanten om vooruit te komen in de digitale wereld. Je werkt in diverse branches en afwisselende projecten. Geen dag is hetzelfde!

Wat vragen we van je?

 • Je bent iemand die graag klanten helpt, ondersteunt en adviseert. We doen een groot beroep op je communicatieve- en analytische vaardigheden, creativiteit en organisatietalent.
 • Je bent professioneel en gaat altijd voor het beste resultaat bij de klant. Daarbij ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en blijft up-to-date.
 • Je hebt een kritische blik, waarmee je blijft zoeken naar verbeteringen die klanten verder helpen en ook binnen je team waardevol zijn. .
 • Je hebt kennis van Microsoft (Cloud) technieken, virtualisatiesoftware, storage en (aan)verwante producten.
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie of ervaring als systeembeheerder. Daarnaast heb je diverse Microsoft certificeringen behaald

Wat bieden we je?

 • Salaris op basis van ervaring.
 • Een goede werk / privé balans. In overleg kunnen het aantal uren worden ingevuld.
 • Voldoende opleidingsmogelijkheden
 • Een vast contract, na gebleken geschiktheid
 • Je werkt in een team met betrokken en gezellige collega’s. Er worden regelmatig uitjes georganiseerd. Binnenkort staat er zelfs een reisje op het programma!
 • Een goed gevulde koffer met vakantiegeld en genoeg tijd (27 dagen op fulltime basis) om dit uit te geven. Je kunt zelfs dagen bijkopen!
 • Jouw lease auto staat voor je klaar om je bij onze klanten en projecten te brengen. Natuurlijk kun je deze ook privé gebruiken.

 

Reageer direct op deze vacature

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Maak ons enthousiast en stuur onderstaand formulier voor 10 juni a.s. naar Selma. Heb je jouw CV niet bij de hand? Geen probleem, we komen graag in contact met je.  De sollicitatieprocedure bestaat bij Arrix uit twee gespreksronden met aansluitend een arbeidsvoorwaarden gesprek. Tot snel?

Onze HR-adviseur Selma

Heb je vragen over deze vacature? Of wil je kennismaken? Onze HR-adviseur Selma neemt graag de tijd voor je.

Vraag het Selma

© 2024 Arrix · concept & realisatie: Custard on & offline communicatie