“Vanaf de oprichting hield ik Arrix al in de gaten. Ik wilde graag bij Arrix werken en uiteindelijk kwam er elf jaar geleden een plekje vrij. Waarom Arrix? We delen een passie voor IT, mensen en techniek. En Arrix biedt opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en een mooie diversiteit aan klanten. Toen ik bij Arrix kwam, was de organisatie nog flink kleiner en in een groeiend bedrijf doen zich altijd kansen voor. Die heb ik optimaal benut en dat doe ik nog steeds. Er is voor iedereen ruimte om te groeien, afhankelijk van je kennis en ambities. Wat is gebleven is de waardering voor wat je doet. Je kunt denken dat iets onderdeel van de werkzaamheden is, maar een schouderklopje en compliment geven een boost.”

‘Mijn huwelijk leek net een personeelsfeestje van Arrix’

– Erwin Lap, ICT Consultant –

 

“Dit is een no-nonsense organisatie. Bij Arrix ben je een mens en geen nummer. We zijn echt een team: je kunt gewoon binnenlopen bij de directie en collega’s staan klaar om je te helpen en te ondersteunen als het nodig is. En dat werkt twee kanten op. Als teamlead mogen collega’s mij bij wijze van spreken uit bed bellen als ze met een probleem zitten. Plezier hebben in je werk is essentieel. We lachen veel, houden van een feestje en dat heeft natuurlijk direct en indirect invloed op mijzelf en mijn omgeving. Ook tijdens mijn huwelijksfeest kwam dit goed naar voren, het leek net een personeelsfeest van Arrix. Bijna alle collega’s waren er en we hebben mede door hun een onvergetelijke dag gehad.”

Met plezier naar mijn werk.
Want werkinhoudelijk zijn we ook een match

Kennis

overdracht

Ik heb in de jaren aardig wat ervaring opgebouwd en draag graag kennis aan mijn collega’s over. Daar kun je iemand mee op weg helpen. Zelf leer ik ook van collega’s of het nu ervaren collega’s zijn of nieuwe.

Bezig met

de toekomst

Omdat ik bezig ben met ICT, ben ik ook bezig met de toekomst. Wat wij vandaag bedenken, adviseren of implementeren bepaalt hoe morgen het werken er voor onze klanten uitziet.

Variatie in

klanten

Klanten bewegen zich in verschillende branches en hebben andere werkwijzen. Hierdoor is geen oplossing gelijk. Mijn werk is gevarieerd en vaak ben ik ook op locatie bij deze klanten.

Uitdagende

projecten

Ik heb talloze uitdagende en mooie projecten onder handen en werk samen met de verschillende disciplines. Samen met mijn collega’s streef ik naar een hoogwaardig eindresultaat.

Ben jij de nieuwe collega van Erwin?

ICT & Security Consultant

32-40 uur per week | Consultancy | HBO | € 3.500 - € 5500 | Drachten

Denk je in oplossingen in plaats van problemen en denk je altijd een stapje vooruit? Ga aan de slag als...381

Sr. Business Consultant Microsoft 365

HBO-WO | Consultancy | 32-40 uur per week

Je inspireert graag klanten en bent een leider van complexe projecten. Samenwerken aan succes doe je graag! Jouw passie voor...386

© 2024 Arrix · concept & realisatie: Custard on & offline communicatie