“Ik hou ervan om uitgedaagd te worden en dat verwacht ik ook in mijn werk te vinden. In mijn vorige baan begon ik het al snel saai te vinden. Arrix kwam toen op mijn pad. Op de website van Arrix stond een foto van alle medewerkers. Ze stonden in de vorm van een 5 vanwege het vijfjarig bestaan. Dat zag er heel gezellig en gemoedelijk uit. Wat ook fijn was; Arrix is dichtbij. Geen reistijd meer. En het allerbelangrijkste is dat ik dagelijks uitdaging in mijn werk heb. We bestaan nu bijna 20 jaar, maar geen dag is voor mij hetzelfde en ik haal nog steeds het beste uit mezelf.“

‘Mijn partner? Die gaat gezellig mee met bedrijfsuitjes van Arrix’

– José van der Graaf, teamlead servicedesk –

 

“In de loop der jaren heeft Arrix zich natuurlijk ontwikkeld, maar sommige dingen zijn hetzelfde gebleven. Gelukkig maar. Het werk is nog altijd heel uitdagend en de sfeer is zoals het altijd was. Met elkaar hebben we het erg gezellig en alleen dat al maakt het de moeite waard om bij Arrix te werken. Iedereen is hier gelijk, we vormen echt een team met elkaar en helpen elkaar waar nodig. En behalve inspanning zijn we samen ook goed in ontspanning. We vieren graag een feestje en hebben regelmatig leuke bedrijfsuitjes. Mijn partner gaat dan ook gezellig mee.”

Met plezier naar mijn werk.
Want werkinhoudelijk zijn we ook een match

Klant beleving

Klanten beoordelen ons op basis van hun ervaringen. Ik geef de klant de juiste verwachtingen en doe een stapje extra. Als ik achteraf een positieve waardering van de klant krijg is mijn dag goed.

 

Productief

Ik werk graag hard en ben productief, waarbij kwaliteit ook mijn streven is. Daarna moet er altijd ruimte zijn voor gezelligheid met mijn collega’s.

 

Collega’s

Welke vraag ik ook heb, er is altijd wel een collega die mij wil helpen. Ik help zelf mijn collega’s ook graag. Mijn collega is de interne klant en kan voor iedere vraag bij mij terecht.

Kennis overdracht

Ik heb in de jaren aardig wat ervaring opgebouwd en draag graag kennis aan mijn collega’s over. Daar kun je iemand mee op weg helpen. Zelf leer ik ook van collega’s of het nu ervaren collega’s zijn of nieuwe.

Ben jij de nieuwe collega van José?

ICT & Security Consultant

32-40 uur per week | Consultancy | HBO | € 3.500 - € 5500 | Drachten

Denk je in oplossingen in plaats van problemen en denk je altijd een stapje vooruit? Ga aan de slag als...381

Technisch Specialist Servicedesk

MBO | Drachten | Service | 32-40 uur per week | € 2.400 - € 3.500

Ben jij die klant-, service en resultaatgerichte topper, die op hoog niveau inhoudelijk met techniek wil werken? Dan ben jij...383

© 2024 Arrix · concept & realisatie: Custard on & offline communicatie